top of page
ZATERDAG 26 AUGUSTUS 2023 - Festival AfritDrongen

Als de zomervakantie op zijn einde loopt, komt uw favoriete Balkangroep pas goed op dreef. En Drongen zal het geweten hebben!

Na een meer dan geslaagde performance op de eerste edite van AfritDrongen, beklimmen we voor een tweede maal het kleine podium op het Drongenplein. Wie er bij was vorig jaar is nu al aan het watertanden. Ambiance gegarandeerd bij twee korte sets: 19u45 - 20u15 en 21u45 - 22u15.

https://afritdrongen.be/programma/

WOENSDAG 31 AUGUSTUS - Klein Zwitserland, Zwalm

Omdat Djurdjevak vorig jaar op zo'n mooie manier het concertseizoen van het leukste eethuisje in Zwalm kon afsluiten, mogen we dat in 2023 nog een keer doen. Dansschoenen zijn een must!

ZONDAG 29 OKTOBER - Café Django, Gent

Letterlijk enkele uren voordat in 2020 alles voor een paar jaar op slot ging speelden we een fijn concertje in café Django, een gezellige buurtkroeg, waar de herbergier voorziet in een zorgvuldig uitgefilterd assortiment aan gerstenat. Drie jaar later is corona ver weg, maar Djurdjevak nog spring-levend - en dat bewijzen we graag nog een keer in Django. En omdat we 's namiddags op ons levendigst zijn start het concertje al om 14u.

Be there!

bottom of page