top of page
ZATERDAG 29 JUNI - Het grootste verjaardagsfeest!

Voor 50 Gentse kinderen die in de zomervakantie verjaren - en dus doorgaans een flauw verjaardagsfeestje hebben omdat vele vriendjes op vakantie zijn - organiseert het Gentse kinderkoor De Stemband o.l.v. Wim Claeys "het grootste verjaardagsfeest van Gent"! En omdat er voor de mama's, de papa's en de plus-ouders ook iets te beleven zou zijn mag Djurdjevak rond 18u het feestje afsluiten. En toevallig is dat onze specialiteit!

In Bar Bricolage, Chinastraat 1 Gent - 18u00.

bar bricolage.jpg
DINSDAG 23 JULI - Missy Sippy, Gent

Deze gerenommeerde Gentse jazz- en bluesclub mochten we in februari al een keer op stelten zetten, en dat beviel Marie zo goed dat we tijdens het grootste straatfestival van Europa nog een keer mogen terugkomen.   "Waan je in een broeierige jukejoint aan de Mississippi en dans je zorgen even weg. Let’s boogie!" Dat zullen we ons geen twee keer laten zeggen.

Klein Turkijke 16, Gent - 20u00

missy sippy.jpg
ZATERDAG 3 AUGUSTUS - Aperoconcert in Drongen

Elke maand kan je op een zaterdagochtend tijdens Drongen markt genieten van een gratis aperitiefconcert. En Djurdjevak neemt hierin de hete maand augustus voor zijn rekening. "Ontmoet je buren op het sfeervolle Drongenplein" is het motto. Aan sfeer zal het er niet ontbreken!

Kijk ook op https://kapelpetit.be/event/djurdjevak/.

Drongenplein, 11u00.

drongen.JPG
ZATERDAG 10 AUGUSTUS - Avondconcert in de Sambar

Het bekende Oosterzeelse café ’t Molenhof is sinds kort herdoopt tot Sambar. En cafébazin Free "wou er absoluut een podium bij”, zo liet ze bij de start verstaan. En geen Oosterzeels podium zonder Djurdjevak, uiteraard. Het belooft een pittig avondje te worden! 

Sambar, Geraardsbergsesteenweg 78 Oosterzele, 20u00

ZONDAG 11 AUGUSTUS - Festival Bissegem 'The Place 2 Be'

Het gratis driedaagsfestival The Place 2 Be van OC De Troubadour zet dit jaar op zondag Djurdjevak op de affiche! En als het waar is wat dit prachtige filmpje op YouTube belooft gaan we daar niet misstaan!

Vlaswaagplein Bissegem (Kortrijk),  14u00

WOENSDAG 14 AUGUSTUS - Paulusfeesten, Oostende

De Paulusfeesten "garanderen zeven onvergetelijke dagen voor jong en oud". Wil Djurdjevak onsterfelijk worden, dan is dàt dus eigenlijk 'the place to be!'

Uw favoriete balkanband speelt op een zijpodium, dus check de website www.paulusfeesten.be voor concrete info.

Sint-Petrus en Paulusplein, Oostende, 20u00

ZONDAG 18 AUGUSTUS - Geuzenfeest, Horebeke

Van in het begin is het Geuzenfeest een ontmoetingsplaats geweest voor mensen van verschillende afkomst. Wat er precies in die tweedaagse allemaal staat te gebeuren zal je binnenkort op de site geuzenfeest.be kunnen lezen, maar zeker is dat Djurdjevak daar in de vooravond alle Balkanezen met vuur zal vertegenwoordigen!

Nabij de Protestantse Kerk in Korsel, Horebeke,  18u30

ZATERDAG 7 SEPTEMBER - Concert in de Lysterschuere

Hein en Belle organiseren al sinds mensenheugenis mooie concertjes in hun eigen schuur - of bij zwoel weer ook daarbuiten. En we vermoeden dat er daar ook mag gedanst worden. Gefundeness fressen voor Djurdjevak!  

De Lysterschuere, Koekelarestraat 40 Diksmuide,  20u00

bottom of page