top of page
2022 -
DJRDJVK 2.0 is een feit!

Een memorabel optreden in Zebrastraat - want het éérste na twee jaar stilstand - kreeg een vervolg in een fijn beeldfragment, van de hand van één van Walters talentrijke dochters.

2019 - Circus MEFISTO

Samen met the Great Zombo, het sexy konijn Mefisto maar vooral met die weergaloze Janis speelde Djurdjevak vijftien voorstellingen lang voor een zo goed als uitverkochte spiegeltent, in die legendarische bloedhete zomer van 2019.  In de terugblik hieronder heeft Janis de hoofdrol, want hij mag nooit vergeten worden.

2018 - De ELPEE

In 2018 was de langverwachte Djurdjevak-vinyl een feit!
Een nostalgisch kleinood waar je geen 22 minuten lang bij kan blijven zitten - want dan moet je hem omdraaien.
Wil je hem fysiek in handen krijgen, zorg dan dat je tegen het einde van ons optreden in de buurt bent. En om geen kat in een zak te kopen kan je onder deze link op Spotify elk van de tien gecapteerde nummers beluisteren, plùs nog een bonus-track. Alstublieft!

2016 - De CLIP

"De muzikale virtuositeit van Djurdjevak verbleekt bij de vlammende présence van het viertal op het podium". Dat heeft de groep van horen zeggen. Daarom in 2016 geen nieuwe audio-demo, maar klank met beeld.

Voor het eerste, de klank, dank aan die fameuze gipsy-punkband uit New York die je gerust eens kan googelen. Voor het beeld (camera en montage) ging Djurdjevak in zee met Muriel Gregoire (www.murielgregoire.be), een samenwerking die de heren danig heeft doen twijfelen aan Djurdjevaks Derde Devies "geen vrouwen in de groep".

Hoe het ook zij, het resultaat van deze samenwerking heeft het kwartet bloed, zweet, tranen en liters Valeir gekost. Maar de wereld die Djuro, regisseur én Wonderlust King in dit fijne beeldfragment heeft neergezet is van dusdanige Balkaneske schoonheid dat dit voor hen allang vergeten is.

EN NOG VIDEO...

Voorjaar 2022 - ENTR ontploft (een beetje)

Voorjaar 2019 - Concert in het Leireken, Londerzeel

Lente 2018 - 3 keer 15" als huisband van De Ideale Wereld (Canvas)

Zomer 2017 - Queenbee in de crypte van Lagorce (F)

Oktober 2016 - Les nouveaux costumes sont arrivées!

Juni 2015 - unplugged op Montmarktje, Roborst

bottom of page